• Experienced
 • Reliable
 • Innovative
 • Efficient
 • Ervaren​

  Ervaren

  Het 100-jarige bestaan van Donaldson is een enorme mijlpaal. Donaldson bevindt zich tussen een elite groep bedrijven die zich een eeuw lang door goede en slechte tijden heeft gesleept. Klanten, werknemers en alle andere belanghebbenden over de hele wereld hebben dit resultaat mogelijk gemaakt.

 • Betrouwbaar​

  Betrouwbaar

  Wij hebben unieke applicatie-knowhow en zeer veel filtratie-expertise in de meest uiteenlopende branches, dankzij onze ervaren applicatie-engineers en specialisten.

 • Innovatief

  Innovatief

  Als technologisch leider in stofafscheiding, lasrookfiltratie en olienevel-afscheiding, is het ons doel u op maat gemaakte oplossingen te bieden door toepassing van de modernste technologie. Een ondersteunend netwerk van gekwalificeerde engineers door heel Europa is altijd in de buurt, om uw huidige en toekomstige wensen te vervullen.

 • Efficiënt

  Efficiënt

  Onze producten zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren, energie te besparen, een hoge productkwaliteit te garanderen en uw productieprocessen te verbeteren. Wij leggen er ons op toe de werknemers en het milieu te beschermen, resulterend in een duurzame toekomst.

PRODUCTEN

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan stofafscheiders en afscheidingssystemen voor olienevel voor vele toepassingen.

bekijk alle stofafscheiders

BRANCHES & TOEPASSINGEN

Profiteer van onze uitgebreide kennis van zaken over allerhande toepassingen en van onze schat aan expertise in de meest uiteenlopende industrieën.

bekijk alle branches

VERVANGINGSONDERDELEN & SERVICES

Wij bieden service-oplossingen gedurende de gehele levenscyclus van uw Torit® DCE® stofafscheidingssystemen, en voor de meeste andere bekende merken.

bekijk alle vervangingsfilters
Nieuwe Downflo® Evolution stofvanger
Nieuws13.12.2016

Nieuwe Downflo® Evolution stofvanger

Lees meer
PowerCore® stofafscheiders voor toepassing in potentieel explosie gevaarlijke omgeving
Persberichten15.06.2015

PowerCore® stofafscheiders voor toepassing in potentieel explosie gevaarlijke omgeving

De alsmaar stijgende toename van lichte materialen in productieprocessen resulteert in meer stofdeeltjes die door stofafscheidingssystemen gefilterd moeten worden om de gezondheid en de veiligheid van medewerkers op de werkvloer te verbeteren. Dit stelt zware eisen aan de constructie en het materiaalgebruik van stofafscheidingssystemen en beïnvloedt vooral de explosiebeveiliging bij filtering van lichte materialen en vezelcomposieten. Door het gebruik van de uiterst compacte PowerCore® stofafscheiders wordt de emissie van fijne stofdeeltjes geminimaliseerd, waarbij tegelijkertijd ook het vuile- lucht volume van stofafscheiders is afgenomen, wat zeer belangrijk is bij de beveiliging tegen explosiegevaar.

Lees meer
Donaldson opent een kantoor in Istanbul
Nieuws04.06.2015

Donaldson opent een kantoor in Istanbul

Istanbul bekend als een van 's werelds grootste steden met zijn historische monumenten, heeft nu een nieuw Donaldson kantoor.

Lees meer
Miningworld, Uzbekistan

Miningworld, Uzbekistan, 21-23rd October 2014
Visit us at PAVILION 1 nr. B86

Join us at the Mining world fair in Uzbekistan. The 9th International MiningWorld Uzbekistan 2014 exhibition is a place where mining industry specialists from different countries can meet industrial specialists from Uzbekistan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tadzhikistan, Turkmenistan and other neighbouring countries.

Lees meer
Visit us at the trade fair POLLUTEC2014 2 Dec - 5 Dec 2014 in Lyon, France

Visit us at the trade fair POLLUTEC2014
2 Dec - 5 Dec 2014 in Lyon, France

POLLUTEC is the leading general Show about the environment and energy industries.

Lees meer
Bezoek ons op de vakbeurs POWTECH 30 sept-2 oct 2014 in Nuremberg, Duitsland.

Bezoek ons op de vakbeurs POWTECH
30 sept-2 oct 2014 in Nuremberg, Duitsland

POWTECH is wereldwijd de onbetwiste nummer één in de branche en biedt u een panoramisch overzicht van de volledige procesketen.

Lees meer

CONTACTEER ONS

Donaldson Nederland B.V.

Transistorstraat 44 III
NL-1322 CG Almere
Nederland

IAF-nl@donaldson.com

+31 36 548 08 40

Naar contact formulier